"שוויון מגדרי" זה דיכוי בנים

"שוויון מגדרי" הוא רצח. כתבתי את זה כאן. ועתה – תראו איך מבצעים אותו.

לפני הכול – מה הכוונה ב"מגדרי"? מגדר הוא אוסף סטראוטיפים על מין והרעיון שאין קשר הכרחי בין מין ביולוגי ל"משהו שמישהו מרגיש כאילו הוא שייך לזה ולא למין של עצמו". אבל כשמדברים על תופעות במציאות מדברים על בנים, ועל בנות. וכשמדברים על הסטראוטיפים עליהם ("בנים טובים במתמטיקה") כלומר, על "מגדר"- אומרים בעצם שרוצים לשנות אותו כלומר, את הדעה שיש לנו על בנים ועל בנות . ככה ש"מגדר" היא מילה, שאין לה שום תופעה במציאות גם בשיח שיצר אותה. אבל יש לה השפעה על המציאות. היא יוצרת בלבול מוחלט ומסכסכת את עצם הזהות המינית של הפרט. במיוחד כשמדובר בהתערבות האלימה מצד משרד החינוך. ראו איך זה עובד וכמה זה הצליח לטמטם את הכתב כאן שלא מצליח לנסח פיסקה אחת ללא סתירה לוגית

סתירה 1
  1. יש פערי מגדר בישראל
  2. אין מקצועות שבנים או בנות טובים יותר. זה אינדיווידואלי

יש, או אין פערי "מגדר"?

סתירה 2

  1. "התלמידות מובילות בשיעור הזכאות לבגרות" –
  2. "במתמטיקה ובמדעי המחשב נבחנים יותר תלמידים"

אז יש הבדלי העדפות בין בנים ובנות (מה הקשר ל"מגדר"?) . האם גם אתם קיבלתם את הרושם, שכשבנות מובילות על הבנים זה נחשב "שוויון" ? והשאלה שעולה היא לא, האם המדברים על "שוויון מגדרי" יודעים מהו "מגדרי" כי אף אחד לא יכול לדעת מהו, אלא האם הם מבינים את המילה "שוויון"? התשובה כמסתבר – לא.

  1. "נשמע נדוש להתווכח…." – אה, אז פתרנו את הסוגיה? ואם כן לשם מה, לעזאזל, צריך חינוך ל"שויון מגדרי"? הנה ההסבר: מתחת לטענה הפוליטיקלי קורקט ש"לא נכון שבנות פחות טובות מבנים במשהו", מסתתרת הנחת יסוד – שבנות נחותות מבנים, שאותה אסור להגיד. לכן "נדוש להתווכח" זה "אסור כבר לומר" ומייד "אבל: הנתונים מראים ש…".
  2. ומה "הנתונים מראים"? שיש הבדל , לא פער – הבדל – בין העדפות של בנות לבין העדפות של בנים
  3. והשאלה היא – האם יש הבדל בין בנים ובנות, כי אם כן – הוא יבוא לביטוי בהעדפות. אם אין הבדל – שוב – לשם מה צריך לשטוף מוח ל"שוויון מגדרי"? או שאולי רוצים לבטל בכלל את המושג "בנים" ו"בנות"? לא נראה שהם סגורים על עצמם.

הסתירות הלוגיות הללו נובעות ברובן מכך – שהשיח הורעל בשפת התקינות הפוליטית, שבחלקה היא רמאות ישירה: אמירות שהדובר יודע שאינן נכונות, על "בעיות"- שאם רוצים "לתקן" אותם – צריך בכל זאת לבטא אותן. זאת ועוד, אסור גם לחשוב עליהן ולחקור אותן . אסור, למשל , לחקור הבדלי אינטליגנציה בין נשים וגברים – זה שובינזם. אבל מותר ל"נחש" שבנות טובות יותר מבנים בכול ואם הן לא מצליחות בתחומים מסוימים יותר מאשר בנים – המסקנה המתבקשת היא – שהממסד מפלה אותן לרעה. וצריך לתקן את זה על ידי קיפוח ממסדי של בנים….

שימו לב. מסתבר שהשוויון הוא אחלה כשבנות מובילות על בנים. אלא ש -(אלא שהנה הכשלון…) יש מקצועות שבנים עדיין מובילים – ואז – זה אי שוויון. הטמטום הזה הוא תוצר של חוגי מגדר שמבוססים על שטנה יוקדת לבנים בכלל. ואם נדמה לכם שקידום "שוויון" כלומר – עליונות נשית עוסק רק בקידום הישגים של בנות ולא בדיכוי שיטתי של הצלחת הבנים – כנראה שלא הבנתם מהי תפיסת שוויון בחוגים של הקנאה הפמיניסטית . הצלחה של בנים נתפסת על פי משרד החינוך לכשלון!

עכשיו נראה מהם נתוני "פערי המגדר"

מי שעדיין יודע לקרוא מספרים – אין פערי מגדר. המספרים קרובים מאד למעט העובדה שכמעט בכל סעיף – בנות מצליחות קצת יותר מבנים. חלק מזה בגלל שבנות, באופן אופייני, שקדניות יותר, השאר זה משום שבתי ספר מדכאים את הצלחת הבנים, בין היתר ע"י התעלמות מבנים שואפי מצוינות ועידוד בנות בינוניות באופן לא שוויוני, לא הוגן, ומקומם. חישבו על יוסי החרוץ שמכין את שיעוריו ותמיד מצביע לענות על שאלה. כמה פעמים צריכה מורה להתעלם ממנו ולתת ל"שולמית, אותך עוד לא שמענו" לענות במקומו, כשהיא מחמיאה לה גם כשהתשובה לא בדיוק נכונה, ונוזפת ביובי על שהתפרץ ותיקן אותה עד שיוסי יבין שחבל על הזמן שלו, ייתייאש ויוותר? אבל למי אכפת מרגשות של בנים, מכך שהמוסד האחראי עליו לא שוקד על טיפוחו? העיקר שבית הספר יוכל מעתה לעמוד ב"תו השוויון המגדרי" . כי לקדם ולטפח תלמידות חלשות זה קשה, אבל להכשיל בנים זה קל.

"יש עדיין הטיות"… "מחקרים בעולם"… מעולם לא היו הטיות. כל מי שאי פעם למד בבית ספר בישראל לא חש מעולם ש"מורים פונים יותר אל בנים" , מה גם ש"פניה" – זה לא משהו רצוי לתלמידים עד כמה שזכרוני אינו מטעה, אף אחד לא מכין שיעורים – המורה תר לצוד קורבן – ואם הנטיה היא לבחור בנים יותר מבנות – זו הטיה כנגד בנים. אבל מתוך היכרות עם המטרייה – פמיניסטיות רואות קיפוח בכל דבר וגם בכל היפוכו. "והם פועלים לתקן אותן" – זה מפחיד. זו התערבות בוטה בסיכוי לשוויון אמיתי. העדפת בנות על פני בנים זה ההפך משוויון , זה קיפוח.
אז זהו, אין הבדלים מהותיים בין המינים, ואין ביטוי במציאות להבדלים האלו. אז מי צריך "שווין מגדרי" ומה התירוץ לכך ש"שוויון מגדרי" הפך ליעד העיקרי של משרד החינוך – שבו "מצוינות" לא מוזכרת כלל, גם לא ציונות או יהדות? אם אין שום הבדל – מה מנסים לתקן? הם לא יודעים, לא מבינים את המושגים של עצמם- אבל העיקר – בואו נתערב בכל הכוח לתקן משהו.

ואגב, ברור שישנם הבדלים בין בנים ובנות. ומהם נובעים גם הבדלי העדפות. ואם באמת זה יהיה "חינוך שימצה את הפוטנציאל האישי" – נראה הרבה יותר הבדלים בין בנים לבנות. אבל אז בית הספר לא יזכה ב"תו השוויון המגדרי" לכן "מיצוי פוטנציאל" הוא שם קוד להסללה בריונית של בנות למקצעות שלא בא להן עליהם, ושלא יצליחו בהן כמו שהיו מצליחות בתחומים שהן באמת מעדיפות – ובו זמנית – ידחקו משם את הבנים שכן מתעניינים בתחום וכן יכולים להצטיין בו. כי ש"חינוך למיצוי" הוא שם קוד להסללה ממסדית אלימה ועל פי מה?

בודקים מהם המקצועות שבנים מעדיפים ומצטיינים בהם – כי אלו שמנהלים את העניינים מאמינים עמוק בסתר ליבם שבנים עליונים על בנות – ומכאן קובעים שאלו הם המקצועות הנחשקים – ולשם דוחפים בנות בכוח. הכל הפוך פה!

אז מסתבר שבנות הרבה יותר מצליחות מבנים. וזה טוב, זה – שוויון. אלא שפתאום מתגלה שלא הכל כל כך טוב. היתה הטייה במספרים, הערבים קלקלו את הסטטיסקה ולמרבה הצער, בנים נחותים מבנות רק ב5 נקודות. הנה אתגר חינוכי – להפוך את הבנים לנחותים יותר מאשר בסתם 5 נקודות עלובות. כדי להשיג שוויון, כמובן. אלוהים!

סתירה 4

אז, תחרותיות זה דבר טוב, או דבר רע? מצד אחד – טוב שבנות ינצחו ביותר ויותר תחרויות. אלא שידוע שבנים הם תחרותיים ולכן תחרותיות זה רע לכן צריך לעודד תחרותיות (אבל רק בקרב בנות) וללמד את הבנים -שתחרותיות זה רע. ככה משיגים שוויון מגדרי שבו הבנות טובות יותר בכל מבנים. ככה גם מנמיכים את רף התוצאות, מקפדים את ראשם של הבנים המצטיינים וגורמים להם עוול בל ישוער בחינוך לחוסר מיצוי הפוטנציאל שלהם ובדיכוי הרצון שלהם למצוינות.
וכל זה בשם השוויון – ואז מה אם למדינת ישראל לא יהיו מהנדסים מוכשרים, מתמטיקאים ואנשי מדעי המחשב? מי צריך בנים? בנות יכולות לעשות הכל יותר טוב, כי בנות שוות לגמרי לבנים – רק יותר טובות מהם. אבל הויכוח הזה הרי כבר "נדוש", וכולם יודעים שבנות טובות בכל מהבנים, וגם – שיש פער מגדרי לרעת הבנות, וגם – שאין הבדל בין בנים לבנות, אבל שחייבים לתקן ומייד את המצב, לא משנה מהו, כי אי אפשר יותר ככה עם חוסר השוויון המגדרי .
את כל הטמטום הזה הולכים עכשיו ליישם על הילדים שלנו – מצד ממסד של בורים מטומטמים הנשלט על ידי חוגי מגדר – שכל התורה שלהם מצמצמת לשנאה תהומית לבנים מתוך תחושת קיפוח פתולוגית .

אל תשלחו את הילדים לבית ספר שמאמץ "שוויון מגדרי"! אין בזה שום דבר נאור, או שוויוני, או פמיניסטי. זו רק הוכחה לכך שהמהלים של המוסד לא שולטים במושגי השפה הבסיסיים ושהם הולכים להפלות את הבנים שלכם לרעה, להכשיל ולייאש אותם. שלא לדבר על כך – שעצם המילה "מגדר" גם מעודדת ילדים להאמין שניתן לשנות את המגדר.

ואגב, בנים שמים לב לכך שבנות מקבלות הרבה יותר אהדה – ומתחילים לחשוב שעדיף היה להיות בת. ומרגע שמחשבה כזו נפלטת מהם – הם מועלים על המסלול לשינוי מין.

והנה האמת על פי מחקרים אמיתיים כשעוד היה מותר לחקור:

  1. בנים ובנות דומים יחסית בהישגיהם הממוצעים
  2. לכל מין ישנה נטיה להעדפה מקצועית – בנות קצת יותר טובות מבנים בתחומי השפה ויותר מתעיינות בנושאים חברתיים ופסיכולוגיים ובנים נוטים יותר להתעניין במכניקה – הכוללת מתמטיקה ומחשבים
  3. בנים נוטים יותר לשתי הקיצוניות : בין המצטיינים ביותר – יהיו יותר בנים, אבל גם בין הנכשלים ביותר. בנות נוטות יותר להשאר בתחום האמצעי – פחות מצטיינות ופחות נכשלות

וכל מי שמכיר אנשים ואנשות -יודע זאת

2 תגובות בנושא “"שוויון מגדרי" זה דיכוי בנים

הוסיפו את שלכם

  1. כתבה מצוינת. אם יש אמת שתתגלה מיד. כשלמדתי עבודה סוציאלית הייתה בדיחה באוניברסיטה מיעוט הגבריםמהלומדים במחלקה. כשמישהו מהבנים במחלקה מצביע מיד זורקים עליו טבעת.
    ודאי שיש העדפות שונות לבנים ולבנות.

    אהבתי

  2. שוויון הנו אופרטור המוגדר על מספרים בלבד (כולל גם: פרמטרים, דגימות, מדידות, גדלים).
    הקצאת מקומות ישיבה באוטובוס מדגימה היטב שעבור אובייקטים, לדוגמא: אנשים, אין שום שוויון.
    כמובן שאנשים המאופיינים באותם פרמטרים יקבלו יחס דומה ביניהם.

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Baskerville 2 של Anders Noren.

למעלה ↑

%d בלוגרים אהבו את זה: