נעלט"בים

הפוליקטלי-קורט אכן יוצר חברה מקבלת ונעימה יותר?

הלל גרשוני כתב כנגדה וביטא עמדה שמרנית, בהתאם לערכיו הדתיים – שאישה היא אישה וגבר הוא גבר. זה עורר תרעומת בקרב התוצרים של דור הפי-סי, במיוחד התקצפו הנעלט"בים שיצאו כנגדו  בקללות שחולה טורט היה בוש לבטא

עד לפני כעשר שנים, לא היתה שפת הפוליטיקלי קורקט, השפה לא הונדסה, היה חופש ביטוי ולמרות זאת בני אדם, ברובם ,לא היו גסי רוח. בא הפי-סי ואסר ממש על אנשים מסויימים לא "להעליב" אוכלוסיות מסויימות.

עצם הדרישה לא להעליב – המציאה עלבונות חדשים וכוננה קבוצות כמו להט"בים כאנשים שלכאורה כל דבר תוקף אותם.

הם אכן חיים היום בעולם מאיים בהרבה – כי מישהו טרח לשכנע אותם שהעולם כולו שונא אותם, למעט מיטיביהם כמובן, ושכל דבר הוא בבחינת "מיקרו-אגרסיה" כלפיהם.

כמו אותה חברה טובה הזו מהכיתה, שכל כך אוהבת אותך עד שהיא היחידה שמגלה לך מה אומרים עליך מאחורי הגב, אפילו הילדים שחשבת שהם חברים שלך וככה יוצא שנשארת לך רק חברה אחת – שהיא כל כך טובה שלא אכפת לה שיש לך תחת ענק, ושעדיף שתסתמי כי מביך מה שאת אומרת וחוץ מזה מסריח לך מהפה ואז איזה מזל שיש לך לפחות אותה כי כולם שונאים אותך ורק היא שם בשבילך תמיד.  ככה מתייחסים אנשי הפי-סי אל כל מי שהם תופסים אותו- כנחות.

וכך הם מפנימים שהם באמת נחותים, וכל דבר בעולם קשור ישירות אליהם ואל העלבון שלהם ומגיבים בהתאם – כמו פרימט שטקסט תקף אותו פיסית.

והנה, אם מישהו שגה אולי וסבר בטעות שהפוליטקלי קורקט הוא "תרבות" ברגע שגרשוני רק הציע להפטר ממנו התגלה – שברגע שמסירים את האיסור – מתגלה האדם שהוא תוצר של הפי-סי :

בהמה ברברית אלימה ומתלהמת בלשון ביבים מטונפת.

הומו-פי-סי-אנוס אינו אלא פח זבל: לוחצים על הרגלית, והפה נפער. כך כולנו הבנו אל נכון: ברגע שמסירים מהחברה את המעטה הדק – שקית הזבל, אם תרצו – שאורזת את כל הזבל באריזה אטומה – כל מה שנותר הוא רק הטינופת הבסיסית – אלימות פרימטיבית מצחינה ונוטפת דעות קדומות ושיטנה.

ניתן לומר עכשיו בביטחה – שהפי-סי לא מגן על החברה מגזענים פרימטיביים אלא ייצר אותם ככאלה. וכמו אשפה – נחוצה שקית קשורה היטב, וזהירות שלא לדרוך על רגלית הפח. כפייה על השפה לא מגדלת חברה תרבותית. לשם טיפוח תרבותיות – צריך תרבות.

‏חמישי 17 נובמבר 2016‏

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Baskerville 2 של Anders Noren.

למעלה ↑

%d בלוגרים אהבו את זה: